Corona-Update

 

Beste klanten van Sokkenmarkt.nl,

Afgelopen zondag heeft het Kabinet aanvullende maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan/ af te remmen. Alle horeca, basisscholen en middelbare scholen zijn van maandag 16 maart tot minimaal 6 april gesloten. Dit aanvullend op de maatregelen van donderdag 12 maart toen alle evenementen met meer dan 100 bezoekers werden afgelast en de instellingen voor het hoger onderwijs werden gesloten. Sokkenmarkt.nl is tot op heden niet getroffen door deze overheidsmaatregelen en wij blijven dan ook open. Wij werken met een klein team in een afgeloten omgeving waardoor het risico op besmetting voor onze medewerkers en klanten minimaal is. 

Het verzenden en bezorgen van pakketen is, op basis van de huidige kennis over het Coronavirus, geen mogelijke vorm van besmetting. Dat wil zeggen dat onze medewerkers een eventuele besmetting absoluut niet aan u over kunnen dragen via onze producten of pakketjes. Het enige persoonlijke contact dat u hoeft te hebben nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst is met een bezorger van PostNL. Om ook hier het risico op besmetting tot een minimum te beperken tekent de PostNL bezorger voortaan zelf voor de ontvangst van het pakket. Hij of zij zal u vragen naar de laatste drie cijfers van uw legitimatiebewijs en dat noteren in het handtekeningsveld. Ook zal hij/zij proberen om 1,5 meter afstand van u te houden. Meer informatie vindt u op postnl.nl/corona 

In ons magazijn houden wij desondanks rekening met de huidige omstandigheden door vaker onze handen te wassen en waar mogelijk hygienemaatregelen te treffen. Wij hebben overwogen om daarnaast met handschoentjes te gaan werken maar besloten dat deze artikelen beter beschikbaar kunnen blijven voor de sectoren waar ze harder nodig zijn. Uw bestelling afhalen bij ons in Mijdrecht blijft mogelijk, wij kunnen u echter vanaf heden niet meer binnenlaten om te passen. Ook accepteren wij geen pin- en contante betalingen meer aan de deur maar moet u van tevoren met iDeal betalen.

Tot slot willen wij ons medeleven betuigen met de mensen in het MKB, ZZP'ers en flexwerkers die door deze maatregelen heel hard worden getroffen en onze hoop uitspreken dat deze situatie snel voorbij is. 

Stay healthy!

Namens Team Sokkenmarkt.nl,

Arjan van Amerongen