Corona-Update

 

Beste klanten van Sokkenmarkt.nl,

Het Coronavirus heeft een grote impact op onze manier van leven en de economie. Veel winkels zijn dicht en dat geldt ook voor alle horeca. Wij, Sokkenmarkt.nl, blijven open. We kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept bij u als klant. Daarom licht ik de meest voorkomende vragen hieronder voor u toe.

Wat voor voorzorgsmaatregelen neemt Sokkenmarkt.nl?

Wij werken in een klein team en houden constant de voorgeschreven afstand van 1,5 meter in acht. In ons magazijn houden wij rekening met de huidige omstandigheden door vaker onze handen te wassen en waar mogelijk hygienemaatregelen te treffen. Wij hebben overwogen om daarnaast met handschoentjes te gaan werken maar besloten dat deze artikelen beter beschikbaar kunnen blijven voor de sectoren waar ze harder nodig zijn. Dit is in lijn met de richtlijnen die het RIVM voor onze sector heeft opgesteld. Uw bestelling afhalen bij ons in Mijdrecht blijft mogelijk, wij kunnen u echter vanaf heden niet meer binnenlaten om te passen. Ook accepteren wij geen pin- en contante betalingen meer aan de deur maar moet u van tevoren met bijvoorbeeld iDeal betalen. Dit doen wij om onszelf en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.

Kan ik besmet worden door een van Sokkenmarkt.nl ontvangen pakket?

Het verzenden en bezorgen van pakketen is, op basis van de huidige kennis over het Coronavirus, geen mogelijke vorm van besmetting. Dat wil zeggen dat onze medewerkers een eventuele besmetting absoluut niet aan u over kunnen dragen via onze producten of pakketjes. Het enige persoonlijke contact dat u hoeft te hebben nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst is met een bezorger van PostNL. Om ook hier het risico op besmetting tot een minimum te beperken tekent de PostNL bezorger voortaan zelf voor de ontvangst van het pakket. Hij of zij zal u vragen naar de laatste drie cijfers van uw legitimatiebewijs en dat noteren in het handtekeningsveld. Ook zal hij/zij proberen om 1,5 meter afstand van u te houden. Meer informatie vindt u op postnl.nl/corona 

Wordt de levertijd van mijn bestelling beïnvloed door Corona?

Ja, helaas wel. PostNL heeft ons te kennen gegeven dat de levertijd in sommige gevallen 1 tot 2 dagen langer kan zijn. Dit heeft te maken met extra drukte en een verhoogt aantal ziekmeldingen onder bezorgers. U wordt door ons altijd goed op de hoogte gehouden over wanneer uw pakket geleverd wordt. Veel van onze producten worden geproduceerd in China en Italië daardoor kan het voorkomen dat van sommige producten de voorraad momenteel beperkt is. Wij doen er alles aan om deze voorraden zo snel mogelijk weer aan te vullen.

Tot slot willen wij ons medeleven betuigen aan de mensen in het MKB, ZZP'ers en flexwerkers die in deze tijd heel hard worden getroffen en onze hoop uitspreken dat deze situatie snel voorbij is. 

Blijf gezond!

Namens Team Sokkenmarkt.nl,

Arjan van Amerongen