Sokken dames

Producten 1-30 van 100

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 100

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Naadloze sokken voor dames van merino wol, normale wol, katoen, modal of bamboe dragen fijn.

Welk materiaal sokken moet ik kiezen?

Onze comfortabele sokken zijn naadloos en we bieden verschillende soorten boord aan en ook sokken zonder elastiek voor mensen met spataderen, vocht in het been of diabetes.

Heb je last van wintertenen, kies dan voor sokken van merino wol, deze zorgen ervoor dat je voeten warmer blijven waardoor de klachten afnemen en vaak ook geheel verdwijnen

Heb je last van jeuk en huidschilvers op je voeten dan is vaak de beste keuze om 100% zuiver katoenen sokken te kiezen, deze kun je ook in de kookwas doen en ze op die manier desinfecteren. Vaak nemen de klachten dan snel af.

Bij sterk transpirerende voeten helpen vaak zachte fijne wollen sokken omdat die zorgen voor drogere voeten omdat ze minder vocht opnemen en veel beter ademen. In combinatie met goed ademende schoenen van goed leer lost in veel gevallen het probleem op.

Onze sokken zijn goed te combineren met iedere outfit en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Wat zijn de beste naadloze sokken voor dames?

Dat is altijd moeilijk te zeggen en per persoon verschillend. Standaard regel is bij koud weer voor wol kiezen en in de zomer voor katoen. Als je geen last van koude voeten hebt of zeer gevoelige voeten probeer dan eens naadloze sokken van bamboe want die zijn heel erg zacht en soepel.

Voor een goed maatwerk advies kunt u sokkenmarkt.nl natuurlijk ook bellen op 0297-273363.