Sluiting PostNL afhaalpunten.

De meeste orders die wij versturen passen gewoon door uw brievenbus en daarvoor is het sluiten van de afhaallocaties geen probleem. Voor overige orders zien we momenteel nog geen problemen ontstaan door de gesloten afhaalpunten, doordat veel klanten thuis werken of vrij zijn worden orders veel meer dan gebruikelijk thuis of bij de buren afgeleverd. Indien u niet thuis bent wordt het pakket vaak de volgende dag nogmaals bij u bezorgt.

Levertijden

De lockdown in Nederland als gevolg van COVID-19 heeft de afgelopen weken geleid tot een toename in de online bestellingen. Hierdoor kunnen wij onze belofte "vandaag voor 15:00 besteld, volgende dag in huis" al een aantal weken niet waar maken. Wij versturen uw order nog steeds wel dezelfde dag maar het kan 1 tot 2 werkdagen langer duren voordat PostNL uw order bezorgt. Op het moment dat wij uw order verzenden ontvangt u een Track & Trace link waarmee u de verwachte bezorgdag en tijd kan zien. De meeste bestellingen verzenden wij in doosjes die door de brievenbus passen dus daar hoeft u sowieso niet voor thuis te blijven. Zendingen naar Belgiƫ worden in de meeste gevallen wel de volgende dag bezorgt.

Update 22 januari: Verruit de meeste orders worden inmiddels weer geleverd volgens "vandaag voor 15:00 besteld, volgende dag in huis". Sommige orders, vooral orders geplaatst in het weekend, hebben nog wel iets meer tijd nodig.

Bedankt voor uw begrip!

Team Sokkenmarkt.nl