Kniekousen kinderen

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn kinderkniekousen of kinderkousen?

Kniekousen zijn sokken die een stuk langer zijn dan gewone sokken en tot net onder de knie komen. Er zijn ook nog kousen die langer zijn tot over de knie en dan heten ze over-de-knie kousen of overknees.

Waarom kniekousen dragen?

Bij koud weer zijn kniekousen veel warmer onder een lange broek, als je bijvoorbeeld ver naar school moet fietsen kan het lekker zijn om je warm aan te kleden. Maar het is ook een mooi kledingstuk onder een rok bij mooi weer of als fashionstatement. Kousen kun je dan natuurlijk goed laten zien. Wij hebben veel verschillende soorten kniekousen zodat we altijd een kniekous hebben die bij je outfit passen, in leuke kleuren of strepen bijvoorbeeld. Kortom een fantastisch mode item. Bij ons zijn de meeste kousen uitgevoerd met een vlakke teennaad.

Skikousen

Skiekousen zijn kniekousen speciaal voor het skiën of andere extreme sporten. Ze nemen extra vocht op en geven daarnaast een beetje steun. Dat is zowel prettig voor beginnende als gevorderde skiers of snowboarders. Maar ook voor schaatsen is het prettig om ski-kousen te dragen. Sokkenmarkt heeft speciale skikousen voor kinderen.