Sokken meisjes

Producten 1-30 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste naadloze sokken voor meiden vind je bij ons!

Sokkenmarkt heeft voor U naadloze, dikke, dunne, katoenen, wollen, effen en dessin sokken voor meisjes. Wij hebben meidensokken in heel veel verschillende kleuren zodat we voor ieder wat wils hebben.

Welk materiaal naadloze kindersokken?

De meeste sokken zijn gemaakt van katoen. Dat is een fijn materiaal wat vrij sterk is en makkelijk en goedkoop te verwerken. De meeste mensen vinden katoen ook het prettigst om te dragen. Als je graag wat warmere sokken wilt kan je ook voor onze wollen meisjes sokken gaan. Dat is iets duurder en slijt ook wat sneller. Wol is dus wel wat warmer doordat er in de natuurlijke vezels wat zuurstof vastgehouden wordt. Wol neemt ook veel vocht op maar krimpt wel in de was of in de wasdroger.

Waarom naadloze meisjessokken?

De meeste sokken die wij verkopen hebben een vlakke teennaad, let altijd op dat het wel bij het artikel vermeld moet staan. Dus dan staat er in de tekst altijd een van de volgende woorden: vlakke teennaad, naadloos, handgeketteld, zonder voelbare naadjes, en dat betekend allemaal hetzelfde. Deze verschillende begrippen en teksten gebruiken we om de vindbaarheid te optimaliseren. Sokken waarbij je de naad niet kunt zien bestaan niet. Oorzaak: alle sokken worden op een cilinder gebreid en als de sok van de cilinder afkomt dan zal het uiteinde dicht gemaakt moeten worden. De manier waarop dit gedaan wordt is bepalend voor de dikte van de naad die ontstaat. Heb je vragen dan kun je ons ook bellen op 0297-273363.