Sokken jongens

Producten 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-30 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste naadloze jongens sokken van wol of katoen koop je bij Sokkenmarkt.nl

Sokken zijn een manier om je te onderscheiden. Dat begint al op jonge leeftijd. Sokkenmarkt.nl heeft sokken voor de jongens die wat anders willen, of juist hetzelfde. Altijd van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Waarom naadloze sokken?

Jongens sokken moeten lekker zitten en als het kan natuurlijk naadloos zijn. De meeste kinderen hebben een hekel aan sokken met een harde teennaad. Voor naadloze kindersokken ben je bij sokkenmarkt.nl aan het juiste adres. Bijna alle kindersokken die we verkopen hebben geen naad op de tenen dus een vlakke teennaad. Let wel op dat het bij het artikel moet staan dat ze geen naadjes op de tenen hebben want als het er niet bij staat is er wel sprake van een normale teennaad.

Welke sokken voor gevoelige voeten?

Jongens sokken moeten natuurlijk ook wel stoer zijn. Daarom hebben wij een sokken met een design dat elke stoere vent aan zou moeten spreken, van heel jong tot bijna volwassen. Maar ook hebben we gewoon goede effen sokken voor de jongen die niet zo hoeft op te vallen.

Slijtage

Sokken slijten. Die van ons wel een stuk minder hard dan die van de Hema maar toch. Voor kinderen is dat vooral een probleem omdat die vaak thuis niet op pantoffels lopen en zelfs soms buiten geen schoenen aantrekken. Voor deze active binnen en buitenkinderen hebben we speciaal sterke naadloze sokken met een dikke badstof zool, https://sokkenmarkt.nl/sterke-kindersokken-met-badstof-zool-en-naadloos-2-paar.