Panty kinderen

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar koop je online kinderpanty's?

Sokkenmarkt heeft een groot assortiment betaalbare kinderpanties. Wij hebben kinderpanty in alle soorten en maten. Netals onze panty's voldoen onze kinderpanty's aan hoge kwaliteitseisen.

Wat is een kinderpanty?

Kinderpanty is best een lastig begrip. In de beenmodewereld wordt de dikte altijd aangeduid in het aantal deniers die weergeven hoe dik de gebruikte polyamide draad is. Hoe hoger het aantal deniers, dus dikker de draad, des te dikker de panty is. Dit is bij dames ook zo.

Een dikke kinderpanty of een maillot

Een kindermaillot heeft eigenlijk geen dikteaanduiding maar is normaliter wel van katoen. Een dunne katoenen kindermaillot is eigenlijk hetzelfde als een dikke kinderpanty van 80 denier. Groot verschil is dat een panty meestal een glans over zich heeft. Een maillot is meestal mat. Als de panty niet van 100% polyamide is hij ook nagenoeg mat. Als er een mix van draden is gebruikt geldt de de volgende regel, hoe hoger het percentage elastaan of lycra des te intenser de glans. Elastaan en de lycra draad zijn duurder maar ook sterker dan een polyamide draad. Het is dan ook zo dat kinderpanty's met veel glans vaak wat sterker zijn maar dus ook duurder.

Wat is nou een goede basic kinderpanty?

Onze best verkochte kinderpanty is de Yellow Moon met artikelnummer 346YellowMoon. Deze is er in standaard kleuren, is mat en valt iets aan de kleine kant. De kinderpanty van Yellow Moon en van Eureka hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen bel dan 0297-273363.