Panty online kopen?

Heb je een feestje, trouwerij of misschien wel een begrafenis waarbij je een panty nodig heb maar draag je ze eigenlijk nooit en heb je geen idee welke je moet kiezen? Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe favoriet?

Het zoeken naar een panty kan best lastig zijn want we hebben er heel veel, met een patroontje (fantasiepanty genaamd) of zonder patroon, effen dus? Welke kleur? en dan hebben we ze ook nog eens in heel veel verschillende diktes. Hieronder proberen we duidelijkheid te verschaffen:

Hele dunne panty: 8 tot 10 denier

Een zeer dunne panty van 8 of 10 denier is nagenoeg onzichtbaar, helpt oneffenheden in de huid te verhullen en met een beetje glans geeft het een mooie luxe aanblik van je benen. Deze hele dunne panty’s zijn zeer geschikt voor speciale gelegenheden op de warmere dagen omdat ze niet zo dik en dus niet zo warm zijn.

Kwetsbaarheid en aantrekken.

Doordat deze zo dun zijn zijn deze panty’s wel heel kwetsbaar en vereisen daardoor een speciale manier van aantrekken om zo lang mogelijk mee te gaan: draag handschoentjes, zorg ervoor dat je geen scherpe teennagels hebt, geen harde eeltlaag onder de voet (of draag een dun katoenen kousenvoetje) panty-been helemaal oprollen tot aan de teen, zittend je voor-voet er in en het been onder wat spanning voorzichtig naar boven toe tot aan de knie verdelen en let er op dat je geen grip zoekt met je nagels maar alleen met je vingertoppen. Daarna het andere been op dezelfde wijze. Staand de beide benen dan gelijkmatig verdelen en zorgen dat het kruisje op de goede plaats zit en de broek voorzichtig over de billen omhoog verdelen. Deze methode kun je het beste bij alle panty’s hanteren want de meeste panty’s sneuvelen bij het aan en uit trekken!


Dunne panty: 15 denier

Een dunne panty van 15 denier is al een stuk sterker en vooral in de donkere kleuren wel zichtbaar. In huidskleur valt ook deze panty minimaal op en geeft je benen wel een mooie gladde en vaak iets glanzende uitstraling. Deze dikte is al geschikt voor dagelijks gebruik in het voor-en najaar en gaat een stuk langer mee.


Normale panty: 20 denier

Dit is de meest gedragen dikte. Hij is zeker zichtbaar op het been en in verschillende materialen te verkrijgen. Daarnaast hebben we hem met of zonder glans. Zonder glans (mousse) is heel erg zacht en soepel, voordelig, mat maar ook wat minder sterk. Met glans (lycra of elastaan) voelt iets harder aan en is wat minder soepel maar wel sterker en veel mensen vinden dit tegenwoordig het mooist. We verkopen de glanspanty dan ook veruit het meest. Deze dikte panty is het hele jaar geschikt om te dragen mits het niet te warm is.


Dikkere panty: 30-40 denier

Deze dikte panty is nog wel iets doorzichtig. Verkrijgbaar in de matte mousse versie die extreem rekbaar is en gunstig geprijsd. In de glans-versie met lycra of elastaan hebben we bijvoorbeeld de 35 denier satijnglans panty die zo sterk is dat je hem gerust “hufterproof” kunt noemen. Desondanks is deze panty nog steeds heel chic en wordt daarom veel gedragen door dames die hem tijdens hun werk dragen zoals stewardessen, horecamedewerkers en dames op kantoor maar is ook zeker geschikt voor een feestje. Warm genoeg om in de winter te dragen.


Dikke panty: 50-80 denier

Deze zijn bijna niet meer doorzichtig, dat heet “opaque” Vaak zijn deze panty’s matt (microfaser) of satijnglans (met lycra of elastaan). De meest bekende is onze 60 denier panty die we in ca. 40 kleuren op voorraad hebben. Zeer geschikt bijvoorbeeld voor een wat ruiger feestje, carnaval, maar ook zeker voor werk. In de 80 denier panty hebben we een katoenen (50% katoen) versie en dat is eigenlijk een kruising tussen een dikke panty en een dunne maillot, heel erg sterk en zeer geschikt bij huidproblemen. Doordat de katoen zo sterk is en eenvoudig aan te trekken wordt deze panty ook vaak gedragen door hulpbehoevenden. Zeer geschikt om te dragen vanaf oktober t/m begin april.


Hele dikke panty: 100-250 denier

Niet doorzichtig, zeer sterk, eigenlijk een maillot met de eigenschappen van een panty. De 100 denier is er ook in diverse kleuren is matt en voelt heel zacht en soepel aan. De 250 denier (sneeuwpanty) is het dikste wat er te krijgen is en die kun je ook dagen als het vriest buiten. Heerlijk zacht, soepel, warm en mooi om te zien. Sokkenmarkt biedt naast normale zwarte dames panty’s ook panty’s in alle kleuren of panty’s in huidskleur. Mocht je naast de zwarte ook opzoek zijn naar een andere kleuren dan vind je hier ons complete aanbod van alle panty’s. Nog vragen? Gewoon bellen naar 0297-273363 voor een persoonlijk advies.